Via verda Vall Safán

Pack Via Verda i Calçotada

Us  proposem gaudir d’un dia del tot especial de passeig en bicicleta per la Via Verda Val de Safan, gaudint d’un entorn immillorable en vistes als Ports de Caro, resseguint el riu Ebre; rodejats de plantacions de vinyes, tarongers… Començarem a pedalejar a Bot (Terra Alta) i arribarem al restaurant de l’Alberg Assut de Xerta, al Baix Ebre, on ens espera una calçotada* “com déu mana” per a dinar! Qui vulgui, podrà dutxar-se o canviar-se de roba còmodament a l’alberg. Després de dinar, ens vindran a recollir i ens portaran fins al lloc on hi hem deixat els cotxes.

Tot el pack (lloguer bicicleta, dinar i recollida de persones i bicis a l’alberg) per només 43 euros per persona!

*Menú calçotada: Calçots  en salsa de romesco casolana i coques salades de l’Alberg; fesols en salsitxa, carn de corder rostida, baldana del terreno i xoricet a la brasa, crema catalana de la casa i fruits secs en mistela. S’inclou el pa, l’allioli, l’aigua, el vi, gaseosa, cava i cafès.

Si us interessa, només cal que contacteu directament en Joan de Bicisports Aubanell (bicisportsaubanell@gmail.com ;  tlf. 660 53 23 446) o en l’Alberg Assut de Xerta (info@albergassut.com; tlf. 678 67 67 67).

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.